Посетете Вашият стоматолог днес и сега !

утре може да бъде късно

Отчет за посетителите

В момента има 11  гости и няма потребители и в сайта

Потърсете за да намерите

Стоматолозите в дентален център Пазарджик Ви Напомнят

Добре дошли на сайта на стоматологичен център – гр.Пазарджик.

    С непрекъснатия стремеж към повишаване качеството на предлаганите от нас услуги, с този сайт ние предоставяме възможност на жителите и гостите на град Пазаржик за бърз и удобен начин да получите актуална информация за Вашият стоматолог.

     В дентален център Пазаржик са концентрирани медицински специалисти, на които може да разчитате за Вашето цялостно стоматологично обслужване. Дентисти от всички специалности:

       -детски стоматолози;

       -ендодонти;

       -ортодонти;

       -лицево-челюстни хирурзи,

ще задоволят всички Ваши медицински и естетични потребности, свързани с Вашата устна кухина.

     С висок професионализъм, съвременни стоматологични материали и инструменти, те ще върнат Вашата усмивка, ще заличат болката и дискомфорта причинени от проблемните Ви зъби.

      Индивидуално практикуващите стоматолози в денталния център, предлагат на пациентите от гр.Пазарджик и региона, комплексно стоматологично обслужване:

     -Обстойни профилактични прегледи и изготвяне на индивидуален план за лечение.

     -Почистване на зъбен камък, никотинови налепи, отстраняване на петна и пигментации. Манипулацията се извършва напълно безболезнено с ултразвуков скалер.

      -Възстановяване на силно разрушени зъби.

      -Лечение на кариеси, пулпити, периодонтити и пародонтити.

      -Екстракция на зъби и хирургична интервенция/ретинирани и полуретинирани мъдреци, дентални кисти на твърдите и меките тъкани/

       -Изработка на мостове и коронки-металокерамика, пластмасови, метални.

       -Профилактика и лечение на млечни и постоянни зъби на деца и юноши до 18 годишна възраст.

       -Лечение и запълване на коренови канали.

       -Поставяне на фотополимерни/бели/ пломби и пломби от амалгама.

       -Скенер, лазер и тенз терапия.

       -Фокална диагностика

    За нас, стоматолозите от стоматологичен център Пазарджик, редовните профилактични прегледи и периодичното почистване на зъбния камък, са от съществено значение за своевременното откриване на проблеми със зъбите. Това е най-добрата практика за ефективно лечение и предотвратяване на по-сериозни последствия. Ето защо, за всички жители и гости на гр.Пазарджик, има постоянни промоции и отстъпки в цените за почистване на зъбен камък и профилактични стоматологични прегледи. Прегледайте страницата на Вашия стоматолог и се възползвайте от неговите услуги, като си запазите час за преглед в най-удобно за Вас време.

    Гражданите от област Пазарджик, които имат нужда от спешно зъболечение в празнични и почивни дни, могат да посетят дежурните стоматолози.

    За Вашето комплексно обслужване ние ще се погрижим и за бърза ренгенографска снимка, която да улесни Вашият стоматолог, при избора на лечението което да приложи.

   В стоматологичен център Пазарджик работят и доказали своя професионализъм зъботехници. За тях няма тайни в изработването на зъбни мостове, коронки и протези. Разполагат с богат набор от зъботехнически материали с които да задоволят Вашите специфични изисквания.

contakt3

Текущи промоции и отстъпки на стоматологични услуги за жителите на гр.Пазарджик